Invitation til MeMo Forum om statistik

Publiceret 25-01-2024

Digital Post inviterer til første afholdelse af MeMo Forum. Det er et nyt intitativ, som vi håber giver mulighed for mere videndeling om MeMo, det meddelelsesformat, der anvendes til at sende Digital Post. Vil du vide mere om formatet, kan du læse videre her.

Det første event er et webinar om et statistik-værktøj for forsendelser af Digital Post. Vi har i Digitaliseringsstyrelsen udarbejdet et decentralt værktøj, der kan hjælpe med at få et indblik i data vedrørende MeMo forsendelser. På dette MeMo Forum vil vi tage hul på helt frisk data og statistik på, hvordan landskabet ser ud, efter legacy har været lukket i nogle måneder. Derudover vil vi give en præsentation og en demonstration af værktøjet. Sidst men ikke mindst vil der være oplæg fra en udvalgt myndighed, som allerede har erfaringer med statistik-værktøjet.

Der vil være rig mulighed for at stille konkrete spørgsmål undervejs.


Værktøjet kan findes i bjælken "Værktøj til indblik i afsendelse af Digital Post" på .

 

Tilmeld dig webinaret her


Format
Tidspunkt: 28. februar kl. 13.00
Varighed: 1:30 time
Der er ingen frist for tilmelding

Afholdes online via Livestorm og webinaret vil blive gjort tilgængeligt efterfølgende.

Har I spørgsmål til arrangementet så kontakt digitalpost@digst.dk.

 

Kort om MeMo Forum
MeMo Forum består af en række webinarer og workshops. Der vil være mulighed for, at vi i Digitaliseringsstyrelsen kan oplyse og informere om brugen af MeMo. Derudover er der også mulighed for at udveksle erfaringer, udfordringer og best practices.

Læs mere om MeMo Forum her.