Loading…
Tilbage

Profilbillede

Brug af NemID som service

Morten Holst Henriksen

Hos Debito hjælper vi danske virksomheder med at digitaliser inkasso og gøre det nemt og billigt - uden at skulle have en stor mængde af sager eller lignende. Brugernes inkassosager køres hos nordens største inkassovirksomhed, der tager sig af selve inkassoprocessen. 

Debito leverer dermed en platform oven på et inkassobureau og giver virksomheder (kunder) mulighed for at oprette, følge, administrerer deres inkasso, online og når de har tid. Det er et produkt vi lidt er first-movers på, men har også til formål hver dag at gøre inkasso endnu lettere - og derfor tror vi at login med NemID kunne gøre dette endnu lettere for brugerne.

Som alle andre tjenester gør vi naturligvis brug af et loginsystem, for at kunne logge ind og følge sine sager. Vi går med overvejelser omkring at bruge NemID til at kunne logge ind med, vi tror det vil gøre det lettere og mere genkendeligt at logge ind. Er der folk her i gruppen der kan henvise til et sted hvor man kan læse om hvordan login med NemID implementeres på sin egen service kan implemnteres eller bruges - dokumentationen rundt omkring er lidt mangelfuld med hvordan man kommer igang.

God dag :-)

 

//M 

Hej Morten - har du kigget hos Nets https://www.nets.eu/dk-da/l%C3%B8sninger/nemid

/charlotte