Loading…

Dataproces

Realiser kommunens datapotentiale
Dataproces skaber værdi med data. Primært for den offentlige sektor og i særdeleshed for de danske kommuner. Kommunernes høje digitaliseringsgrad genererer enorme datamængder gemt i et utal af fagsystemer og databaser – ofte designet med udgangspunkt i hver sit specifikke formål uden skelnen til hinanden eller den digitale infrastruktur de tilsammen udgør. Det er en udfordring, men også en unik mulighed i form af et stort uudnyttet datapotentiale.  
Dataproces arbejder overordnet for et ”smartere” samfund, hvor beslutninger grundes i data, og hvor en smidig digital sagsbehandling understøtter en offentlig sektor i verdensklasse. For kommunen indebærer realiseringen af denne vision frigivelse af de ressourcer, der i dag allokeres til administration afkerneopgaverne gennem automatisering og en sammenhængende digital infrastruktur.


Med dette mål for øje udvikler og leverer Dataproces løsninger, der optimerer den kommunale økonomi og administration gennem Big Data analyser og dataintegrerende software.  

Dataproces’ samlede produktportefølje er:  

  • Digital Indtægtsoptimering
    Big Data analyser til optimering af kommunal økonomi via tværsystemisk datavalidering
  • Driftsoptimering
    Løsninger hvorigennem kommunen kan optimere sin digitale infrastruktur og arbejdsgange

Dataproces lægger vægt på den enkelte kommunes ønsker og behov, som forudsætning for et konstruktivt og udbytterigt samarbejde, der kendetegnes ved gennemsigtighed, pålidelighed og professionalisme.

Vis mere
Gruppens profilbillede

1 medlem

Vis liste

Fri tilmeldingiAlle kan melde sig ind.

Tilmeld

Favorit iKun medlemmer kan markere grupper som favorit.

BidragiLog ind for at bidrage.

Seneste aktivitet i Dataproces

Gruppen har ingen aktivitet endnu.