Loading…
Tilbage

Logger du på Digitalisér.dk med NemId? så læs videre!


Vi er gået over på den nye NemLog-in-løsning!

Det betyder desværre, at brugere der tidligere har knyttet deres NemId til deres Digitalisér.dk-profil, skal tilknytte NemId igen.

Det burde dog ikke volde problemer, systemet hjælper undervejs og det skal kun gøres én gang.

Har du glemt brugernavn, adgangskode eller ændret e-mail-adresse til din almindelige Digitalisér.dk-profil hjælper vi gerne med at fremskaffe det, send en mail på info@digitaliser.dk for den slags spørgsmål.

/m

Profilbillede

Tol og Skat ofenlig ejendomsbeskatning.

Niels Erik Mølgaard

Jeg solgtete vores hus i 2009 da krisen var på sit højeste vi måtte gå 1 mill ned i pris.

Den offentligee vurderingg var på det tidspunkt 5,7 mill vi fik ved salg 2,7 mill.

Når jeg ser tilbage på vurderingernee fra 2003 gik den bare op og op.

Er der andrer der har oplevet noget tilsvarende ?

Hej Niels Erik

Det er jo et emne, der har været meget i vælten, siden Rigsrevisionen offentliggjorde sin rapport "Beretning om den offentlige ejendomsvurdering" i sidste uge.

SKAT har svaret på tiltalen: "SKATs kommentar til Rigsrevisionens beretning" og mange politikere har desuden meninger om, hvad der nu bør ske.

Jeg er dog ikke sikker på at Digitalisér.dk er det bedste forum at søge og udveksle erfaringer om fejlagtige vurderinger. Her taler vi mere om teknikken, altså de XML-skemaer, der definerer dataoverførslen osv.

Prøv evt. at høre @skattefar på Twitter, de plejer at være meget hjælpsomme og ved med garanti, hvad du kan gøre, eller måske hvor du kan finde ligesindede og diskutere emnet med.

/morten