Loading…
Tilbage

Vi mødtes på på Open Gov Camp 2013


13-11-2013 16:50:30

Den 12. november 2013 mødtes 170 borgere, virksomheder, foreninger og NGO'er samt offentlige myndigheder og institutioner til Open Gov Camp 2013.

På camp'en samarbejdede deltagerne på tværs af sædvanlige skel om at debattere og finde nye løsninger på, hvordan vi kan forbedre vores velfærdssamfund, vores demokrati og vores innovationskraft.

Camp'en var en "ikke-konference" uden oplæg og præsentationer, men med en hel række arbejdende workshops, hvor deltagere var aktive medspillere, inden for temaerne:

- Inddragelse og dialog via sociale medier
- Lokaldemokrati
- Offentlige data og innovation
- Co-creation af offentlige digitale løsninger
- Digital dannelse
- Lean startup-metoder
- Smart City
- Fra kulturbruger til kulturborger
- Samskabelse og borgerinddragelse

Digitaliseringsstyrelsen, som står for den overordnede koordination af open government i Danmark, var vært for camp'en, men de enkelte workshops og aktiviteter var arrangeret af offentlige myndigheder, organisationer, borgere og virksomheder i fællesskab. 

Formålet med Open Gov Camp var at eksperimentere med, hvordan civilsamfundet og den offentlige sektor kan samarbejde om at løse samfundsopgaver på nye måder, om at skabe innovation og udvikling og om at udnytte de digitale teknologier til at gøre velfærdssamfundet endnu bedre. Camp’en er et initiativ i den danske handlingsplan for ’Open Government’.

Find alt om Open Gov Camp 2013 

Filer og referencer

Titel Type
Lokaldemokrati.JPG application/octet-stream
LeanStartup.jpg application/octet-stream
TvaerOffentligtTwittertopmoede.JPG application/octet-stream
aflangt_OGP_logo_-_Uden_partnership.JPG application/octet-stream