Loading…
Tilbage

Nye NemSMS-undervisningsforløb i demomiljøet til borger.dk


14-11-2016 10:15:57

Hjælp til at tilmelde sig NemSMS                      

Hvordan tilmelder jeg mig NemSMS fra det offentlige? Hvor angiver jeg mit mobilnummer? Hvordan bekræfter jeg mit mobilnummer med en SMS-kode? Med videreudviklingen af demo.borger.dk får borgere mulighed for at øve sig på dette, i et lukket miljø – det vil sige uden brug af personlige oplysninger. 

Endvidere er antallet af personaer udvidet, så demo.borger.dk er anvendeligt og genkendeligt for flere grupper af borgere.

Start demomiljøet til NemID, NemSMS og Digital Post (demo.borger.dk) http://demo.borger.dk/

Læs mere om demo.borger.dk  http://demo.borger.dk/Om

Hvem kan anvende Demomiljøet?

Demomiljøet kan anvendes til support, hjælp og undervisning i NemID og Digital Post. Demomiljøet er primært rettet mod landets borgerservicecentre, biblioteker og it-undervisere, som kan bruge demomiljøet i deres hjælp til ikke-digitale og it-udfordrede borgere.

Læs mere om Digitaliseringsstyrelsens øvrige hjælperedskaber til it-undervisere http://www.digst.dk/Moedet-med-borgeren/It-hjaelp/undervisning

 

Formål med demo.borger.dk

Demo.borger.dk er et gratis læringsmiljø, som kan anvendes af alle til hjælp og undervisning i NemID, NemSMS og Digital Post. Demomiljøet skal understøtte og forbedre indsatsen over for de borgere, der har behov for hjælp til at kommunikere digitalt med det offentlige. På den måde kan borgere blive mere trygge og fortrolig med, hvordan NemID, NemSMS og Digital Post virker.

Kontakt

Har du spørgsmål eller input til Demomiljøet er du velkommen til at skrive en mail til demo@borger.dk

Filer og referencer

Titel Type
demomiljø_billede_1.jpg.png application/octet-stream
demomiljø_billede_2.jpg.png application/octet-stream