Loading…
Tilbage

Releasen af borger.dk’s CMS er udskudt til onsdag den 7. december


30-11-2016 14:42:22

Vi har kort før den planlagte release af borger.dk’s CMS opdaget fejl på hhv. artikelimporten og visning af handlingssiderne. På den baggrund har vi besluttet at udskyde releasen til onsdag den 7. december. Fejlene er blevet rettet, men vi vurderer, at der er brug for en fuld test af systemerne, inden releasen gennemføres.

Migrering af indhold på borger.dk og test af Sitecore er i øvrigt forløbet som forventet og med godt resultat.

Ny plan for release
Der er planlagt nyt lukkevindue på borger.dk onsdag den 7. december fra kl. 20.00 til senest kl. 06.00. Herefter åbner vi igen for borgernes adgang til portalen.

Fra torsdag den 8. december kl. 10.00 åbner vi for redaktørernes adgang til Sitecore (gælder dog ikke redaktører af kommunalt indhold, som først har adgang fra den 12. december).

Frys-perioden er forlænget
Vi opfordrer fortsat til, at I ikke laver rettelser eller tilføjer indhold på borger.dk. Opdateringer på borger.dk frem mod release vil IKKE komme med over i den nye løsning, men skal kopieres manuelt efter lanceringen af Sitecore.

Skriv til admin@borger.dk, hvis I har spørgsmål og/eller alligevel har brug for at redigere, slette eller oprette indhold på borger.dk i perioden.

Næste status
Vi sender en særskilt information ud senest onsdag den 7. december ved middagstid, når vi er klar til at release.

Med venlig hilsen
Redaktionen for borger.dk