Loading…
Tilbage

Spændende talere på ODIS-konferencen


15-01-2010 15:05:15

På konferencen ’Offentlige Data I Spil’, som afholdes den 4. februar, præsenteres konkrete eksempler på innovation med udgangspunkt i offentlige data og forretningspotentialet i at anvende data diskuteres.

Der vil være indlæg fra danske myndigheder, og internationale eksperter vil fortælle om deres erfaringer med at sætte offentlige data i spil. Blandt andet vil Peter Corbett, som var arkitekten bag det amerikanske datainitiativ Apps for Democracy, fortælle om de amerikanske projekter og resultater.

Derudover skal vi blandt andet høre fra direktør for Domstolsstyrelsen Adam Wolf og fra Head of Access to Information Unit i EU Kommissionen Javier Hernandez-Ros.

På konferencen vil videnskabsminister Helge Sander afsløre vinderprojekterne i 'Offentlige Data I Spil'-projektkonkurrencen, som videnskabsministeren udskrev i efteråret, og hvert af de tre vinderprojekter vil blive præsenteret.

Flere af indlægsholderne vil desuden deltage i en paneldebat om muligheder og udfordringer i at få offentlige data i spil. Debatten modereres af hollandske Ton Zijlstra, som har arbejdet med både offentlige myndigheder og den private sektor i forskellige dataprojekter.

Offentlig Data i Spil konferencen afholdes den 4. februar 2010 kl. 9-17 på CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V.

Se programmet.

Tilmeld dig her.