Loading…
Tilbage

Dommerne har udvalgt de tre vindere


20-01-2010 17:27:21

Det eksterne dommerpanel i Offentlige Data I Spil-konkurrencen har voteret og udvalgt de tre vinderprojekter, og vinderne har netop fået besked. Hvem vinderne er offentliggøres på Offentlige Data I Spil-konferencen den 4. februar (læs mere) og samtidig her på Digitaliser.dk

Bedømmelsen
Hver dommer har læst og vurderet samtlige projektansøgninger, inden dommerpanelet trådte sammen, voterede og udvalgte de tre vinderprojekter.

Dommerpanelet udgøres af:

Thomas Madsen-Mygdal - web2.0-specialist og medstifter af Social Square
Jane Wickmann - direktør for erhvervsudvikling på Teknologisk Institut
Tommy Ahlers - direktør og stifter af ZYB mobile indholdstjenester
Christian Schwarz Lausten - specialist i brugerinddragelse og partner i Seismonaut
Martin von Haller Grønbæk - IT-advokat og partner i Bender von Haller Dragsted
Eva Berneke - medlem af Højhastighedskomitéen og strategidirektør i TDC
Tommy Dejbjerg Pedersen - Country Manager i GeekHouse
Mette Davidsen-Nielsen (erstatter Gitte Rabøl) - tidl. chef for DR2, nu selvstændig konsulent

Mere ODIS
Til alle deltagere, som deltog med en projektansøgning men ikke vandt, har vi en kraftig opfordring: Gå videre med jeres idéer - de var rigtig gode, og selvom I ikke vandt konkurrencen, kan mange af idéerne realiseres!

Gennem arbejdet med projektansøgningerne har I fået gennemtænkt og beskrevet idéerne, og det kan være et godt udgangspunkt for at gøre idéerne til virkelighed. Det overordnede Offentlige Data I Spil-initiativ går ud på at gøre det nemmere at anvende offentlige data til netop den slags ting, som jeres idéer handler om, og det stopper ikke, når vinderne af konkurrencen er offentliggjort og konferencen afholdt. Vi vil fortsætte arbejdet, og vi opfordrer jer til at deltage og bidrage og levere de gode, overbevisende eksempler på potentialerne i offentlige data.