Loading…
Tilbage

Teknisk uddybning af generelle egenskaber


21-03-2011 09:23:24

Dette dokument knytter sig til de Sag og dokument specifikationer, som er udarbejdet under OIO-udvalget for sags- og dokumentområdet, og som blev godkendt som standarder af OIO-komitéen i december 2009.

Nærmere bestemt er nedenstående en teknisk uddybning af den ene af disse standarder, ”Generelle egenskaber for serviceinterfaces på sags- og dokumentområdet”, og indeholder en mere detaljeret gennemgang af de generelle egenskaber ved de forskellige serviceinterfaces. Dette er således det dokument som i høringsbrevet i forbindelse med specifikationerne, nævnes som yderligere dokumentation for de generelle egenskaber.

Dokumentet beskriver objekter, tilstande og relationer, men beskæftiger sig især indgående med de temporale egenskaber (registrering og virkning) samt de til specifikationerne knyttede operationer.

Målgruppe
Målgruppen for dette dokument er i første række arkitekter hos software-leverandører, som skal implementere disse interfaces. I anden række arkitekter i den offentlige sektor, som overvejer at anskaffe interfaces som beskrevet i specifikationerne.

Filer og referencer

Titel Type
Teknisk uddybning af generelle egenskaber for sags- og dokumentområdet.pdf pdf